Pro všechny stávající i budoucí klienty funguje několik kanálů, které pomáhají s hladkým procesem fakturace s FakturaOnline.cz, a také případnými dotazy. 

Online chat s podporou

Přímo na webových stránkách FakturaOnline.cz je možnost využít chatovací okno s podporou. V pravém dolním rohu je modré tlačítko, kde lze po rozkliknutí napsat daný dotaz.

Podpora FO

FakturaOnline.cz e-mail support 

V případně, že nenajdete odpověď na svoji otázku v sekci Návody je další komunikační cestou e-mail: podpora@fakturaonline.cz. Zákaznický servis podpory FakturaOnline.cz je připraven odpovídat na všechny dotazy a řešit případné potíže v co nejkratším čase. Neváhejte se na ně obrátit. 

Nápověda a sociální sítě 

Mezi další komunikační kanály, které FakturaOnline.cz využívá k informování veřejnosti o novinkách a případných chystaných technických změnách, patří také Facebookový profil FakturaOnline.cz a naše nápověda.

Po přihlášení do FakturaOnline.cz najdete v dolní části obrazovky možnosti: Novinky, Návody, Mám problém a Podnikatelský zpravodaj. Zde najdete nejen novinky o samotném nástroji, ale také základní informace o fakturacích, daních a rady na orientací ve finančním systému České republiky. 

Často kladené otázky

Na webových stránkách FakturaOnline.cz se také nachází sekce často kladených otázek, kde najdete rychlou odpověď na řadu dotazů.